Се прикажуваат сите 8 резултати

Прикажи 9 24 36

8 PARKING SENZORI OEM / PS-OA-006 ( STANDARDNI )

15990 ден
Понуда 2 ● 4 ОЕМ – Класични сензори со звучен сигнал ● 4 ОЕМ – Класични сензори со звучен сигнал и дисплеј ● 8 ОЕМ – Класични 4 предни и 4 задни сензори ● вклучена професионална монтажа и гаранција од 12 месеци

8 PARKING SENZORI GT PSF

19990 ден
Понуда 3 ● 4 OEM – GT PARKING ASSISTANCE ● 8 OEM – GT PARKING ASSISTANCE ● вклучена професионална монтажа и гаранција од 12 месеци

4 PARKING SENZORI GT PSF

10000 ден
Понуда 3 ● 4 OEM - GT PARKING ASSISTANCE ● 8 OEM - GT PARKING ASSISTANCE ● вклучена професионална монтажа и гаранција од 12 месеци

4 PARKING SENZORI OEM 18MM

5990 ден
Понуда 2 ● 4 ОЕМ - Класични сензори со звучен сигнал ● 4 ОЕМ - Класични сензори со звучен сигнал и дисплеј ● 8 ОЕМ - Класични 4 предни и 4 задни сензори ● вклучена професионална монтажа и гаранција од 12 месеци

4 PARKING SENZORI WI-FI

4990 ден
Понуда 2 OEM паркинг сензорите со фабрички изглед во висина на браникот,кои се местат од внатрешна страна на браникот ● 4 ОЕМ – Класични сензори со звучен сигнал ● 4 ОЕМ – Класични сензори со звучен сигнал и дисплеј - WI-FI ● 8 ОЕМ – Класични 4 предни и 4 задни сензори

4 PARKING SENZORI PZ 304 ( STANDARDNI )

2990 ден
Понуда 1 ● 4 паркинг сензори (стандардни) црни со звучна сигнализација основна понуда без дисплеј ● 4 паркинг сензори (стандардни) црни со компактен дисплеј и звучна сигнализација кој ја покажува далечината во сантиметри ● 4 задни и 4 предни сензори (стандардни) со дисплеј ● вклучена професионална монтажа и гаранција од 12 месеци

8 PARKING SENZORI HD 071 ( STANDARDNI )

12000 ден
Понуда 1 ● 4 паркинг сензори (стандардни) црни со звучна сигнализација основна понуда без дисплеј ● 4 паркинг сензори (стандардни) црни со компактен дисплеј и звучна сигнализација кој ја покажува далечината во сантиметри ● 4 задни и 4 предни сензори (стандардни) со дисплеј ● вклучена професионална монтажа и гаранција од 12 месеци

4 PARKING SENZORI HD 067 ( STANDARDNI )

3500 ден
Понуда 1 ● 4 паркинг сензори (стандардни) црни со звучна сигнализација основна понуда без дисплеј ● 4 паркинг сензори (стандардни) црни со компактен дисплеј и звучна сигнализација кој ја покажува далечината во сантиметри ● 4 задни и 4 предни сензори (стандардни) со дисплеј ● вклучена професионална монтажа и гаранција од 12 месеци