Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

WEFA 606

6000 ден
Фабричкото радио може да го збогатите со плус Блутут модул за разговори и пуштање музика , USB приклучок , SD карта. Без никакви измени во ентериерот. USB/BT - INTERFACE WEFA ● USB ● SD ● MICRO SD ● AUX ● BLUETOOTH / Calls + live streaming Достапни модели за возила : ■ Toyota 6+6 ■ Toyota 5+7 ■ Honda 2.3 ■ Honda 2.4 ■ VW 8 Pin ■ VW 12 pin ■ Mazda ■ PEUGEOT - 8pin RD3 ■ PEUGEOT - 12pin RD4 ■ CITROEN ■ RENAULT - 8pin ■ VOLVO - HU ■ NISSAN ■ SUBARU - Kenwood ■ SUZUKI - Clarion ■ FIAT ■ ALFA ■ LANCIA ■ Можност за приклучок на 2 x USB,SD,AUX BLUETOOTH (музика и разговори)

WEFA 605

3500 ден
Фабричкото радио може да го збогатите со USB приклучок , SD карта. Без никакви измени во ентериерот. USB/BT - INTERFACE WEFA ● USB ● SD ● MICRO SD ● AUX Достапни модели за возила : ■ Toyota 6+6 ■ Toyota 5+7 ■ Honda 2.3 ■ Honda 2.4 ■ VW 8 Pin ■ VW 12 pin ■ Mazda ■ PEUGEOT - 8pin RD3 ■ PEUGEOT - 12pin RD4 ■ CITROEN ■ RENAULT - 8pin ■ VOLVO - HU ■ NISSAN ■ SUBARU - Kenwood ■ SUZUKI - Clarion ■ FIAT ■ ALFA ■ LANCIA ■ Можност за приклучок на 2 x USB,SD,AUX BLUETOOTH (музика и разговори)

WEFA 505

2500 ден
Блутут модул за пуштање музика - Достапност за : Ауди АМИ, ВВ 12 ПИН, БМВ 12 ПИН,БМВ 10ПИН, МАЗДА, ОПЕЛ, РД4, ФИАТ/АЛФА/ФОРД