Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 24 36

SMART MEHANIZMI ZA TABLICI – SO ZAVESA

9920 ден
Видеото представува механизам за таблици на кои е предвидено од едната страна да стои вашата таблица , а од другата страна да стои ваше име или реклама !
Во сетот следуваат :
- 2 х механизми за таблици ( преден и заден )
- 1 х централен модул и кабли
- 1 х  далечински управувач
Во цената не е вклучена монтажата

SMART MEHANIZMI ZA TABLICI – ROTACIONI

12400 ден
Видеото представува механизам за таблици на кои е предвидено од едната страна да стои вашата таблица , а од другата страна да стои ваше име или реклама !
Во сетот следуваат :
- 2 х механизми за таблици ( преден и заден )
- 1 х централен модул и кабли
- 1 х  далечински управувач
Во цената не е вклучена монтажата