Нарачки

Можете да нарачате некој од нашите продукти користејќи го нашиот телефонски број, да го посетите нашиот сервис, да го прегледате нашиот веб сајт,да изберете продукт и да кликнете на копчето „Нарачај“, или пак да ни ја испратите вашата листа на желби заедно со вашиот контакт телефон, за ние да ве контактираме.

Нашето работно време е од понеделник до петок, од 09:00 до 18:00 ч. и во сабота, од 09:00 до 16:00 ч.
 

Плаќање

Плаќањето на веб страната можете да го направите со внесување на Вашата дебитна или кредитна картичка.