Компанијата е основана во 2007 година во Скопје. Основната дејност на компанијата е базирана конкретно на: продажба, сервис и услуги од делот на автомобилски аудио и аларм системи. Нашето долгогодишно искуство е доказ за добар квалитет, комплетно познавање на дејноста и професионална услуга. Дојдете и уверете се...

Премиум сервис DOG SECURITY

Компанијата работи под едно и единствено мото, а тоа е: Добра цена, услуга, квалитет и задоволни клиенти. Ние сме среќни и задоволни кога имаме среќен и задоволен клиент. Кај нас секогаш можете да најдете нешто што го нема на друго место и тоа не прави да бидеме поразлични од другите.

Она што ние го нудиме за нашите клиенти се премиум прозиводи од областа на Алу Фелни,Мултимедиа,Анти-Радари,Озвучување и Алармни Системи.

ЗАСТАПНИЦИ НА БРЕНДОВИ