Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

TPMS SENZOR T5

6200 ден
Реални мерења на притисокот и температурата во гумите , за намалување на потрошувачката и ризикот од пукање на гумите. ■ Гаранција на Батерија во сензор 24 месеци ■ Монтажата се прави кај Вулканизер ■ Монтажата на ТПМС (не е)вклучена во цената ● Производ на PDW - AUSTRALIA ● Работат на Фабричкиот TPMS систем,

TPMS SENZOR 04.01.04 433MX3

7990 ден
Реални мерења на притисокот и температурата во гумите , за намалување на потрошувачката и ризикот од пукање на гумите. ■ Гаранција на Батерија во сензор 24 месеци ■ Монтажата се прави кај Вулканизер ■ Монтажата на ТПМС (не е)вклучена во цената ● Производ на PDW - AUSTRALIA ● Работат на Фабричкиот TPMS систем,

TPMS SENZOR 04.01.04

1990 ден
Реални мерења на притисокот и температурата во гумите , за намалување на потрошувачката и ризикот од пукање на гумите. ■ Гаранција на Батерија во сензор 24 месеци ■ Монтажата се прави кај Вулканизер ■ Монтажата на ТПМС (не е)вклучена во цената ● Производ на PDW - AUSTRALIA ● Работат на Фабричкиот TPMS систем,