Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

KLIMA FOLIJA ZA MINIBUS VOZILA

10000 ден
Клима фолија (HP или Xpel) 1. Гаранција 10 години 2. Гаранцијата подразбира дека во рок од 10 години , фолијата нема да се одлепи сама од себе , дека нема да ја смени бојата нити пак дека ќе се појават било какви други дефекти . 3. Гаранцијата не важи за физичко оштетување или гребење на фолијата 4. Достапни се 5 нијанси на затемнување ( 70% , 50% , 35% , 20% , 5% ) 5. Боја на фолија – Ray-Ban зелена основа 6. Професионална монтажа 7. Време на изработка од 2-5 часа , во зависност од типот на возилото 8. Цената се однесува на затемнување на ( Задно ветробранско стакло , задни странични стакла и предни странични стакла 9. Во случај на на несекојдневни - непредвидени ситуации , вадење на стара фолија или друг тип на интевенција по желба на клиентот , се наплаќа дополнително а цената се одредува на лице место. 10. Цената за затемнување само на заден дел од возилото е пониска и зависи од типот на возилото - прашај за цена !

KLIMA FOLIJA ZA HATCH BACK VOZILA

5500 ден
Клима фолија (HP или Xpel) 1. Гаранција 10 години 2. Гаранцијата подразбира дека во рок од 10 години , фолијата нема да се одлепи сама од себе , дека нема да ја смени бојата нити пак дека ќе се појават било какви други дефекти . 3. Гаранцијата не важи за физичко оштетување или гребење на фолијата 4. Достапни се 5 нијанси на затемнување ( 70% , 50% , 35% , 20% , 5% ) 5. Боја на фолија – Ray-Ban зелена основа 6. Професионална монтажа 7. Време на изработка од 2-5 часа , во зависност од типот на возилото 8. Цената се однесува на затемнување на ( Задно ветробранско стакло , задни странични стакла и предни странични стакла 9. Во случај на на несекојдневни - непредвидени ситуации , вадење на стара фолија или друг тип на интевенција по желба на клиентот , се наплаќа дополнително а цената се одредува на лице место. 10. Цената за затемнување само на заден дел од возилото е пониска и зависи од типот на возилото - прашај за цена !

KLIMA FOLIJA ZA KARAVAN VOZILA

7000 ден
Клима фолија (HP или Xpel) 1. Гаранција 10 години 2. Гаранцијата подразбира дека во рок од 10 години , фолијата нема да се одлепи сама од себе , дека нема да ја смени бојата нити пак дека ќе се појават било какви други дефекти . 3. Гаранцијата не важи за физичко оштетување или гребење на фолијата 4. Достапни се 5 нијанси на затемнување ( 70% , 50% , 35% , 20% , 5% ) 5. Боја на фолија – Ray-Ban зелена основа 6. Професионална монтажа 7. Време на изработка од 2-5 часа , во зависност од типот на возилото 8. Цената се однесува на затемнување на ( Задно ветробранско стакло , задни странични стакла и предни странични стакла 9. Во случај на на несекојдневни - непредвидени ситуации , вадење на стара фолија или друг тип на интевенција по желба на клиентот , се наплаќа дополнително а цената се одредува на лице место. 10. Цената за затемнување само на заден дел од возилото е пониска и зависи од типот на возилото - прашај за цена !

KLIMA FOLIJA ZA MALI GRADSKI VOZILA

5000 ден
Клима фолија (HP или Xpel) 1. Гаранција 10 години 2. Гаранцијата подразбира дека во рок од 10 години , фолијата нема да се одлепи сама од себе , дека нема да ја смени бојата нити пак дека ќе се појават било какви други дефекти . 3. Гаранцијата не важи за физичко оштетување или гребење на фолијата 4. Достапни се 5 нијанси на затемнување ( 70% , 50% , 35% , 20% , 5% ) 5. Боја на фолија – Ray-Ban зелена основа 6. Професионална монтажа 7. Време на изработка од 2-5 часа , во зависност од типот на возилото 8. Цената се однесува на затемнување на ( Задно ветробранско стакло , задни странични стакла и предни странични стакла 9. Во случај на на несекојдневни - непредвидени ситуации , вадење на стара фолија или друг тип на интевенција по желба на клиентот , се наплаќа дополнително а цената се одредува на лице место. 10. Цената за затемнување само на заден дел од возилото е пониска и зависи од типот на возилото - прашај за цена !

KLIMA FOLIJA ZA SEDAN VOZILA

6000 ден
Клима фолија (HP или Xpel) 1. Гаранција 10 години 2. Гаранцијата подразбира дека во рок од 10 години , фолијата нема да се одлепи сама од себе , дека нема да ја смени бојата нити пак дека ќе се појават било какви други дефекти . 3. Гаранцијата не важи за физичко оштетување или гребење на фолијата 4. Достапни се 5 нијанси на затемнување ( 70% , 50% , 35% , 20% , 5% ) 5. Боја на фолија – Ray-Ban зелена основа 6. Професионална монтажа 7. Време на изработка од 2-5 часа , во зависност од типот на возилото 8. Цената се однесува на затемнување на ( Задно ветробранско стакло , задни странични стакла и предни странични стакла 9. Во случај на на несекојдневни – непредвидени ситуации , вадење на стара фолија или друг тип на интевенција по желба на клиентот , се наплаќа дополнително а цената се одредува на лице место. 10. Цената за затемнување само на заден дел од возилото е пониска и зависи од типот на возилото – прашај за цена !