Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

DUAL DVR CAMERA / NEOLINE G-TECH X76

10990 ден
Front camera resolution: Full HD Max (1920x1080 / 30 fps) with enhanced bitrate Full HD Eco (1920x1080 / 30 fps) with standard bitrate HD 60fps (1280x720 / 60 fps) HD 30fps (1280x720 / 30 fps) VGA (640x480 / 30 fps) Rear camera resolution: Full HD 1920*1080 (30 fps) Rear camera cable length: 10m Rear camera protection class: IP67 Sony sensor Front & rear 140° viewing angle Screen size: 2 in., IPS Integrated super capacitor* Antiglare CPL filter Recording format: MP4 Integrated mic/speaker WDR feature G-sensor Parking mode Night mode Loop recording: 1/2/3/5 mins Continuous recording Auto power-on Date/time stamp Number plate stamp 8Gb-256Gb MicroSD (Class 10) Storage temperature: -20°C (-4°F) to +70°C (158°F) Operating temperature: -10°C (14°F) to +60°C (140°F) Input voltage: DC5 V, 1.5 A Memory unit input voltage: DC12-24 V Dimensions: 74x42x35 mm Weight: 93 g

DVR CAMERA NT-12

2800 ден
ФУЛ ХД - ЕКРАН ВО БОЈА - ШИРОКОАГОЛНА ЛЕЌА -  СНИМАЊЕ ВО СЕГМЕНТИ - MOTION DETECTION

ANTI RADAR NEOLINE X-COP 9100S

24800 ден
● Ловец на SPEED CAMERA ● RADARI за мерење на брзина ● LASERI за мерење на брзина ● Вградена DVR - HD камера за снимање ЗАКОН ЗА СООБРАЌАЈ НА Р.М Член 368: (1) Во моторно возило не можат да се користат ниту вградуваат уреди или направи кои имаат за цел попречување на уредот што го користат полициски службеници за мерење на брзината на возилата ..... ИЗВАДОК ОД ЗАКОНОТ ЗА СООБРАЌАЈ ДА ПОЈАСНИМЕ ! ● Забрането е користење на уреди кои го попречуваат работењето на ПОЛИЦИСКИОТ РАДАР . ● Овој Антирадар не го попречува , туку само известува дека наидувате на Полициска патрола која врши мерење на Брзината .

ANTI RADAR NEOLINE X-COP 9300S

31000 ден
Ловец на SPEED CAMERA ● RADARI за мерење на брзина ● LASERI за мерење на брзина ● Вградена DVR - HD камера за снимање ЗАКОН ЗА СООБРАЌАЈ НА Р.М Член 368: (1) Во моторно возило не можат да се користат ниту вградуваат уреди или направи кои имаат за цел попречување на уредот што го користат полициски службеници за мерење на брзината на возилата ..... ИЗВАДОК ОД ЗАКОНОТ ЗА СООБРАЌАЈ ДА ПОЈАСНИМЕ ! ● Забрането е користење на уреди кои го попречуваат работењето на ПОЛИЦИСКИОТ РАДАР . ● Овој Антирадар не го попречува , туку само известува дека наидувате на Полициска патрола која врши мерење на Брзината .