Се прикажуваат 1–12 од 13 резултати

Прикажи 9 24 36

GT 970 MOTO ALARM

11200 ден
-Најдобриот Италијански аларм GT 970 MOTO ALARM  сега и кај нас! – Новата генерација дигитални аларми . – 2 години гаранција – професионална монтажа – GT 970 MOTO ALARM – со него добивате : – Командување на алармот преку GT - водоотпорно далечинско – Водоотпорна централа и сирена – Реакција на затварање на страничниот потпирач - штендер ( доколку имаат фабрички сензор на истиот  ) – Сензор кој реагира на потрес или поместување на моторот - ( Tilt sensor) – Блокада на стартер или доток на гориво – ( зависно што е препорачано и возможно ) – Светлосна сигнализација на ( жмигавци ) – Звучна сигнализација со сопствена Аларм-Сирена - јачина на сирена - 110 db – Можност за надоградување со дополнителни уреди : 1. ( Micro Wave ) сензор кој реагира на движење околу моторот  или седнување на седиштето и се монтира во  средишниот дел на истиот . 2. ( Backup Siren ) Сирена со сопствена бекап батерија

ULTRA SONIC SENZOR

3100 ден
ДИГИТАЛНИОТ УЛТРА СОНИК СЕНЗОР СЛУЖИ ЗА ОТКРИВАЊЕ НА БИЛО КАКВО ПРИДВИЖУВАЊЕ ИЛИ ДВИЖЕЊЕ ВО ВНАТРЕШНОСТА НА ВОЗИЛОТО, КОМБЕТО ИЛИ КАМИОНОТ

TYTAN DS 410 OHA – AUTO ALARM

12400 ден
-Најдобриот европски аларм TYTAN сега и кај нас! Новата генерација дигитални аларми со CAN BUS конекција во Dog Security! - 5 години гаранција за прв пат во Македонија - професионална монтажа - Авто CAN BUS аларми - Камионски CAN BUS аларми 24V Со TYTAN DS 410 и 424 Добивате : - Командување на алармот преку фабричкото далечинско - Периметрална заштита - Реакција на отварање било која врата, гепек и хауба ( доколку имаат фабрички сензори во бравите ) - Сензори за движење во внатрешен простор (Ultra sonic sensor) - Блокада на стартер или доток на гориво - ( зависно што е препорачано и можно ) - Светлосна сигнализација на ( жмигавци ) - Звучна сигнализација со сопствена Аларм-Сирена - CAN BUS дигитална комуникација со компјутерот на возилото, препознавање на сите сензори во вратите, обид за старт на возилото и тн. - Можност за надоградување со дополнителни уреди : 1. ( Tilt Sensor ) сензор против кражба на Фелни / Бандажи 2. ( Micro Wave ) сензор кој реагира на движење и се монтира во одреден дел од возилото на пр. ( кабински или товарен простор ) 3. ( Backup Siren ) Сирена со сопствена бекап батерија 4. Wi Fi Сирена - кога нема можност да се спроведат кабли за сирена во кабината се користи оваа сирена 5. Кога од возилото имате само едно далечинско, постои можност за програмирање на резервно ТYTAN далечинско.

TYTAN DS 410 OVA – AUTO ALARM

13590 ден
-Најдобриот европски аларм TYTAN сега и кај нас! Новата генерација дигитални аларми со CAN BUS конекција во Dog Security! - 5 години гаранција за прв пат во Македонија - професионална монтажа - Авто CAN BUS аларми - Камионски CAN BUS аларми 24V Со TYTAN DS 410 и 424 Добивате : - Командување на алармот преку фабричкото далечинско - Периметрална заштита - Реакција на отварање било која врата, гепек и хауба ( доколку имаат фабрички сензори во бравите ) - Сензори за движење во внатрешен простор (Ultra sonic sensor) - Блокада на стартер или доток на гориво - ( зависно што е препорачано и можно ) - Светлосна сигнализација на ( жмигавци ) - Звучна сигнализација со сопствена Аларм-Сирена - CAN BUS дигитална комуникација со компјутерот на возилото, препознавање на сите сензори во вратите, обид за старт на возилото и тн. - Можност за надоградување со дополнителни уреди : 1. ( Tilt Sensor ) сензор против кражба на Фелни / Бандажи 2. ( Micro Wave ) сензор кој реагира на движење и се монтира во одреден дел од возилото на пр. ( кабински или товарен простор ) 3. ( Backup Siren ) Сирена со сопствена бекап батерија 4. Wi Fi Сирена - кога нема можност да се спроведат кабли за сирена во кабината се користи оваа сирена 5. Кога од возилото имате само едно далечинско, постои можност за програмирање на резервно ТYTAN далечинско.

TYTAN DS 424 OVA – KAMIONSKI ALARM / 24V

15990 ден
-Најдобриот европски аларм TYTAN сега и кај нас! Новата генерација дигитални аларми со CAN BUS конекција во Dog Security! - 5 години гаранција за прв пат во Македонија - професионална монтажа - Авто CAN BUS аларми - Камионски CAN BUS аларми 24V Со TYTAN DS 410 и 424 Добивате : - Командување на алармот преку фабричкото далечинско - Периметрална заштита - Реакција на отварање било која врата, гепек и хауба ( доколку имаат фабрички сензори во бравите ) - Сензори за движење во внатрешен простор (Ultra sonic sensor) - Блокада на стартер или доток на гориво - ( зависно што е препорачано и можно ) - Светлосна сигнализација на ( жмигавци ) - Звучна сигнализација со сопствена Аларм-Сирена - CAN BUS дигитална комуникација со компјутерот на возилото, препознавање на сите сензори во вратите, обид за старт на возилото и тн. - Можност за надоградување со дополнителни уреди : 1. ( Tilt Sensor ) сензор против кражба на Фелни / Бандажи 2. ( Micro Wave ) сензор кој реагира на движење и се монтира во одреден дел од возилото на пр. ( кабински или товарен простор ) 3. ( Backup Siren ) Сирена со сопствена бекап батерија 4. Wi Fi Сирена - кога нема можност да се спроведат кабли за сирена во кабината се користи оваа сирена 5. Кога од возилото имате само едно далечинско, постои можност за програмирање на резервно ТYTAN далечинско.

GT 945 – WiFi SIRENA ( wireless )

6000 ден
Безжична Wi Fi Сирена : Поновите генерации на возила поради збиеност на компонентите во моторот - под хаубата , немаат можност за спроведување на кабли во внатрешноста на кабината , затоа се користи овој тип на сирена , со што се упростува и подобрува квалитетот на монтажата на алармот

GT 632 – MICRO WAVE SENZOR

3100 ден
Сензор кој ги регистрира движењата , како во внатрешниот , така и во надворешниот простор . По желба на клиентот , овој сензор се појачува при што може да реагира на движење и надвор од габаритот на возилото

GT 944 / BACK-UP SIRENA

6000 ден
Овој тип на сирена содржи во себе BACK UP батерија и се користи во случаеви кога сакаме да постигнеме повисоко ниво на заштита . Тоа значи дека , и во случај на обид за кражба и обид за дисконектирање на клемите од алармот , сирената продолжува панично да свири дополнителни 10-15 мин. Сирената содржи Ni-Mh  батерија која се полни . Време на полнење 14h  додека работи моторот. Jачина на звук - 110 db

GT 912 – AUTO ALARM

12400 ден
-Најдобриот Италијански аларм GT AUTO ALARM  сега и кај нас! - Новата генерација дигитални аларми со CAN BUS конекција во Dog Security! - 2 години гаранција - професионална монтажа - Авто CAN BUS аларм - со него добивате : - Командување на алармот преку фабричкото далечинско - Периметрална заштита - Реакција на отварање било која врата, гепек и хауба ( доколку имаат фабрички сензори во бравите ) - Сензори за движење во внатрешен простор (Ultra sonic sensor) - Блокада на стартер или доток на гориво - ( зависно што е препорачано и можно ) - Светлосна сигнализација на ( жмигавци ) - Звучна сигнализација со сопствена Аларм-Сирена - CAN BUS дигитална комуникација со компјутерот на возилото, препознавање на сите сензори во вратите, обид за старт на возилото и тн. - Можност за надоградување со дополнителни уреди : 1. ( Tilt Sensor ) сензор против кражба на Фелни / Бандажи 2. ( Micro Wave ) сензор кој реагира на движење и се монтира во одреден дел од возилото на пр. ( кабински или товарен простор ) 3. ( Backup Siren ) Сирена со сопствена бекап батерија 4. Wi Fi Сирена - кога нема можност да се спроведат кабли за сирена во кабината се користи оваа сирена  

GT 902 – AUTO ALARM

12400 ден
-Најдобриот Италијански аларм GT AUTO ALARM  сега и кај нас! – Новата генерација дигитални аларми со CAN BUS конекција во Dog Security! – 2 години гаранција – професионална монтажа – Авто CAN BUS аларм – со него добивате : – Командување на алармот преку фабричкото далечинско – Периметрална заштита – Реакција на отварање било која врата, гепек и хауба ( доколку имаат фабрички сензори во бравите ) – Сензори за движење во внатрешен простор (Ultra sonic sensor) – Блокада на стартер или доток на гориво – ( зависно што е препорачано и можно ) – Светлосна сигнализација на ( жмигавци ) – Звучна сигнализација со сопствена Аларм-Сирена – CAN BUS дигитална комуникација со компјутерот на возилото, препознавање на сите сензори во вратите, обид за старт на возилото и тн. – Можност за надоградување со дополнителни уреди : 1. ( Tilt Sensor ) сензор против кражба на Фелни / Бандажи 2. ( Micro Wave ) сензор кој реагира на движење и се монтира во одреден дел од возилото на пр. ( кабински или товарен простор ) 3. ( Backup Siren ) Сирена со сопствена бекап батерија 4. Wi Fi Сирена – кога нема можност да се спроведат кабли за сирена во кабината се користи оваа сирена

GT 634 – TILT SENSOR

3100 ден
Сензор кој реагира на било каква промена на позицијата на возилото. Сензорот ја запамтува последната позиција во која сте го паркирале вашето возило - не е важно дали станува збор за паркирање на удолница , угорница или тротоар Најчесто на удар на крадците се убавите и скапи фелни , како и  нови зимски или летни гуми Овој сензор реагира во обидот да се подигне возилото на дизалица , при што го активира алармот кој создава паника , и секој обид на крадците би бил неуспешен

AUTO ALARM NT-320

4500 ден
СЕНЗОР ЗА УДАР ПО ПРОЗОРИ, ШАСИЈА И ГУМИ СЕНЗОР ЗА ОТВАРАЊЕ НА ВРАТИ, ХАУБА И ГЕПЕК ДОДАТЕН ИМОБИЛАЈЗЕР КОГА АЛАРМОТ Е АКТИВЕН HIGH PITCH СИРЕНА ЗВУЧНА И СВЕТЛОСНА СИГНАЛИЗАЦИЈА ПРИ ОТКЛУЧУВАЊЕ/ЗАКЛУЧУВАЊЕ 12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА МОНТАЖАТА СЕ ДОПЛАЌА 1.500 ДЕНАРИ