Започнува со работа МК Ауто Експертиз – Нов центар за целосна евалуација и инспекција на возила ( превземено од carclub.mk)

Во Скопје се отвора нов центар за темелна инспекција на автомобили чија цел е да помогне во изборот на користен автомобил преку темелна...

Прочитај повеќе