Автомобили

Фарбањето на Lamborghini Huracan Sterrato Opera Unica трае неверојатни 370 часа!

Lamborghini годинава го прославува својот 60-ти роденден, а дел од тоа е и новиот Huracan Sterrato Opera Unica замислен да ги преслика небото и морето на Сардинија.

 

Славеничкиот Huracan Sterrato е дело на Ad Personam одделот на Lamborghini. Овој оддел е задолжен да ги направи супер-персонализираните автомобили кои ги бараат ултра-богатите клиенти на Lamborghini, а славеничкиот Huracan Sterrato има финиш кој ги пресликува морето околу и небото над Сардинија. Рачното нанесување на трите бои има ефект на замрзната течност.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ОВДЕ!