Showing the single result

Прикажи 9 24 36

GT 970 MOTO ALARM

11200 ден
-Најдобриот Италијански аларм GT 970 MOTO ALARM  сега и кај нас! – Новата генерација дигитални аларми . – 2 години гаранција – професионална монтажа – GT 970 MOTO ALARM – со него добивате : – Командување на алармот преку GT - водоотпорно далечинско – Водоотпорна централа и сирена – Реакција на затварање на страничниот потпирач - штендер ( доколку имаат фабрички сензор на истиот  ) – Сензор кој реагира на потрес или поместување на моторот - ( Tilt sensor) – Блокада на стартер или доток на гориво – ( зависно што е препорачано и возможно ) – Светлосна сигнализација на ( жмигавци ) – Звучна сигнализација со сопствена Аларм-Сирена - јачина на сирена - 110 db – Можност за надоградување со дополнителни уреди : 1. ( Micro Wave ) сензор кој реагира на движење околу моторот  или седнување на седиштето и се монтира во  средишниот дел на истиот . 2. ( Backup Siren ) Сирена со сопствена бекап батерија